Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

hirsityöt

Puulastun toimialaan kuuluu puisten rakennusosien kunnostus ja ydinosaamiseemme kuuluukin olennaisena osana hirsikunnostuksien teko, vanhojen hirsirakennusten alahirsien vaihto elikkä kengitys. Pitkään kengitystöitä tehneenä työt tapahtuvat rutiinilla ja tehokkaasti.
Olemme ollet mukana myös kokonaisten hirsirakennusten siirtoprojekteissa, osassa konsultoimassa mutta myös pystyttämässä siirtorakennusta uuteen paikkaan.
Rakennuksen nosto ja oikaisu parantaa ryhtiä ja ulkonäköä merkittävästi. Nostamisesta on myös se etu, että alahirret eivät ole enää alttiina kastumiselle ja lahoamiselle. Yhden työpäivän aikana työpari oikaisee jopa useam

man pienemmän hirsirakennuksen.
Usein kengitystyökään ei vie montaa työpäivää kokeneella työparilla, eikä myöskään hinta muodostu peruskengitykselle suureksi. Muista
 hyödyntään korjausavustus tai kotitalousvähennys, niin rakennuksen uusi elämä alkaa hyvinkin kohtuullisin kustannuksin!

 

Kuvat pienen aitan siirrosta.

 

 

 

Palvelemme kirvesmiestöissä kunnostus- ja siirtoprojekteissa perustuksista vesikattoon asti.
Kengityksen yhteydessä on usein tarve parantaa perustuksia ja muotoilla tai laskea maanpintaa rakennuksen ympäriltä, nämäkin työt sujuvat tarvittaessa helposti samalla kertaa. Yrityksellämme on oma 1,7 t kaivuri jonka kuljetamme työmaalle omalla trailerilla.


Vuosittain  työskentelemme mm. Ii-, Kiiminki-, Oulu- ja Siikajokivarren kunnissa ja myöskin Pohjois-Suomessa. 
Ota yhteyttä, jos sinulla on wanhan rakennuksen kunnostustarpeita. Suunnitellaan sinun rakennukselle sopiva kunnostus ja säilytetään rakennuksesi pitkälle eteenpäin!Hevostalli taas kunnossa!Hevostalli taas kunnossa!  
Ensimmäinen hirsikierros siirtorakennuksessa.Ensimmäinen hirsikierros siirtorakennuksessa.