Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hirsi- ja timbermannipalvelut

   Nyt on aika..

 

Alkaa toteuttamaan sisätilojen kunnostuksia, meiltä onnistuu myös pinkopahvitukset ja paperitapettien asennukset. Kauttamme saa Tapettitalon tapetit ja niihin soveltuvat liisterit asennuksen lisäksi.

Valmistaa vanhaa rakennusta talven varalle.

Räystäskouruihin kertyt roska kannattaa nyt ennen syyssateita poistaa ja katsoa että kattovedet eivät jää rakennuksen perustan vierelle. Vielä ei sokkelin tuuletusluukuja kannata sulkea ennen kun järvet jäätyvät..

 

Tarkistaa rakennusten kuntoa ja suunnitella korjaukset tulevalle kesälle. Talven aikana on hyvää aikaa suunnitella ja varautua tuleviin korjauksiin. Ota yhteyttä niin mietitään paras toteutustapa. 

Keväällä on tulossa päreiden höyläysaika, tarkista pärekatot.

Konsultointi

Konsultointi ja koulutus

Koulutukseen liittyviä palveluita ovat hirrenveistokurssien ja työkalujen terotuskurssien opetuspalvelut.
Yrityksessämme on osaamista restaurointialan näyttötutkintojenjen arviointitehtäviin kisälli- ja mestaritutkinnoissa, henkilökunnassamme on näyttötutkintomestari. 
Teemme myös vauriokartoituksia ja työsuunnitelmia vanhojen rakennusten kunnostamisavustusten hakemusten liitteeksi.

 

Puulastun kouluttama kisälli. Kisällikirja luovutettiin restaurointikillan kokouksessa.Puulastun kouluttama kisälli. Kisällikirja luovutettiin restaurointikillan kokouksessa. Ikkunanpielen mitoituspiirros.Ikkunanpielen mitoituspiirros.
Hirsikurssi HaapavedelläHirsikurssi Haapavedellä Työnäytös Oulaisissa Wanhan Woiman päivillä.Työnäytös Oulaisissa Wanhan Woiman päivillä.