Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hirsi- ja timbermannipalvelut

   Nyt on aika..

 

Alkaa toteuttamaan sisätilojen kunnostuksia, meiltä onnistuu myös pinkopahvitukset ja paperitapettien asennukset. Kauttamme saa Tapettitalon tapetit ja niihin soveltuvat liisterit asennuksen lisäksi.

Valmistaa vanhaa rakennusta talven varalle.

Räystäskouruihin kertyt roska kannattaa nyt ennen syyssateita poistaa ja katsoa että kattovedet eivät jää rakennuksen perustan vierelle. Vielä ei sokkelin tuuletusluukuja kannata sulkea ennen kun järvet jäätyvät..

 

Tarkistaa rakennusten kuntoa ja suunnitella korjaukset tulevalle kesälle. Talven aikana on hyvää aikaa suunnitella ja varautua tuleviin korjauksiin. Ota yhteyttä niin mietitään paras toteutustapa. 

Keväällä on tulossa päreiden höyläysaika, tarkista pärekatot.

Puulastu Oy:n juuret johtavat yli 30 vuoden taakse yrittäjän kesätyöpaikkaan talotehtaalla, omakotitalojen rakentamisen ja paanukirkkotyömaan kautta rakennusrestaurointiin.

Video paanukirkon rakentamisesta ja paanukirkon sivut. 

Kokemusta on kertynynyt laajasti kirvestöistä pienrakentamisen alalta aina perustuksista vesikattoon asti, unohtamatta sisustusosaamista.

Nykyisin ydinosaamisalueemme onkin laaja ja voimmekin tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua hyvinkin erillaisiin puurakennusten korjaustarpeisiin
. Meillä onkin vakioasiakkaiden joukko joille teemme kunnostuksia vuosittain.  Palveluumme on useimmiten mahdollista hyödyntää korjausavustusta tai kotitalousvähennysoikeutta, käytä se myös hyväksesi!


Yrityksen verstas- ja toimitilat ovat Haukiputaan Martinniemessä ja toimialueena on pääasiassa Oulun läänin alue, mutta myös Pohjois-Suomi on tuttu monien työmaiden kautta.

Yritystä johtaa Restaurointimestari Juha Väyrynen.

 

 Kärsämäen paanukirkkoon ensimmäisen katopaanun kiinnitys.Kärsämäen paanukirkkoon ensimmäisen katopaanun kiinnitys.